Oudervereniging De mama’s en papa’

Binnen de oudervereniging van GBS Klimboom verenigen ouders van kleuters en lagereschoolkinderen zich om gedurende het schooljaar diverse evenementen te organiseren. Zo zet de oudervereniging onder andere (mee) de schouders onder de kerstmarkt, de boekenbeurs, het schoolfeest, Snoeperkesdag en het grootoudersfeest.

Deze activiteiten hebben ten eerste tot doel om zowel de kleuters als de leerlingen van de lagere school mooie momenten en ervaringen te bieden. Daarnaast streven we ernaar om extra financiële middelen te genereren. Op deze manier kan de oudervereniging de school en haar leerlingen financieel ondersteunen en bijdragen aan bepaalde kosten, zoals de aanschaf van leesboeken of de deelname aan culturele activiteiten. Onlangs heeft de oudervereniging ook geholpen bij de aanschaf van leuke speeltoestellen voor de speelplaatsen.

Samengevat, "De mama's en de papa's" staan klaar ter ondersteuning van de school en de kinderen, zoals onze slogan zegt: "Wij helpen groeien". De oudervereniging kan echter alleen goed functioneren met voldoende helpende handen.

Momenteel hebben we een enthousiaste groep ouders, maar extra hulp is altijd welkom. Voel je je aangesproken en wil je meedoen? Of wil je ons als sponsor steunen en een financieel steuntje in de rug geven? Dat kan. Stuur een e-mail naar info@demamasendepapas.be als je wilt meehelpen en naar sponsoring@demamasendepapas.be als je wilt sponsoren.

We hopen je binnenkort te zien op een van onze activiteiten!